Jun 1, 2010

NO IDEA..conteng2

Salam kengkawanKU..
Dh lama tak wat senaman jari ni (tak menulis), xbuat n3 baru..xder pe citer nk dikongsi.
Dok cari gak bahan2 yg bleh dipaparkan dlm blog ni.
Hari berganti hari, minggu berganti minggu,
tp hampa belaka. Rindu rasanye nak menulis ni..
Blogwalking kat blog kwn2 len cam best jer..mcm2 ada..
tp aku..ILHAM tak gak muncul2, mcm dibw terbang dek rama2 ni

pi kat2 mn ke, dok kat tmpt camni contohnya, leh dpt idea kot..
ntah la..buat la camne pun, asalkan aku leh conteng gak blog aku nih!
*ni lebih krg cam sajak jer..*
*a little girl ngan bunga tulip*

ha3x...terconteng sudah
~The end~

4 comments:

aku_tiewa said...

sabo ler..
menulis ni ada time dia..
time ada idea, ok ler..
tp time xde idea, uish..kering giler2..langsung xde..

tp xpe..teruskan b'blogging yea..
jgn putus asa..hihi

koru said...

terconteng sudahh XD

iqbalsyarie said...

hahahha..mencari ilham ke?salam ziarah di sini ya!!

My latest post:Superhero sejak lahir

kodok hijau the ghost writer said...

buat macam kodok. bila tak ada idea kodok suka dengar lagu dan dari lagu itu kita bleh buat entry blog. percayalah anda akan berjaya.. katakan boleh pada ... diri sendiri :)